Wachtwoord vergeten   
header-1170-x-500

Geachte leden van Niftarlake,

Voor het najaar zijn er weer twee nieuwe activiteiten gepland. Op dinsdagavond 17 oktober wordt een lezing gegeven op Gunterstein door Piet Oudhof, bestuurslid van het Vechtstreekmuseum. De lezing zal gaan over kastelen in de Vechtsreek. 

Op dinsdag 21 september zal een rondleiding worden gehouden in de Portugees Joodse Synagoge in Amsterdam. Aansluitend krijgt u de mogelijkheid om de Schatkamer te bezoeken. De rondleiding in de Synagoge is slechts voor een beperkt aantal mensen (maximaal 15) mogelijk. Bij voldoende belangstelling zullen we deze rondleiding in het voorjaar nogmaals organiseren.

Verder willen wij u attenderen op een uitzending van het programma Binnenste Buiten dat op woensdag 13 September is uitgezonden. In dit programma krijgt u een rondleiding door Kasteel Gunterstein. Bertien Quarles van Ufford, onze voorzitter, geeft hierbij een toelichting. Rechts onder aan deze pagina kunt u de link aanklikken. Rechts boven klikt u dan op de link "Valentijn krijgt een rondleiding". De pagina van Binnenste Buiten verschijnt. Als u naar beneden scrollt en "kopieer URL" aanklikt kunt u het filmpje bekijken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Oudheidkundig Genootschap Niftarlake

 

Activiteiten

2023 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria