Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13 jan 2019
4:00 PM - 6:00 PM

Locatie

Categorie(en) Geen Categorieën


Het maximaal aantal bezoekers is ingeschreven, dus het is NIET meer mogelijk in te schrijven. Bij de deur worden alle mensen gecontroleerd op aanmelding en betaling. U kunt niet worden toegelaten als u niet op de lijst staat, helaas! Het monument kent zijn grenzen qua aantal mensen….

Dit jaar zal de Nieuwjaarsreceptie plaats vinden op ZONDAG 13 januari van 16.00-18.00 uur in het bijzondere Huys ten Bosch te Maarssen. De heer en mevrouw Van Lanschot- Van Vloten zijn zo vriendelijk ons dit jaar te ontvangen. Huys ten Bosch is misschien wel de oudste nog in originele staat zijnde buitenplaats van Nederland. In 1629 kwam het huidige gebouw tot stand, een verbouwing en uitbreiding van een ouder pand, zeer waarschijnlijk naar ontwerp van Jacob van Campen. Het huis is door de huidige eigenaren fantastisch gerestaureerd.

In overleg met de eigenaren is besloten dat het dit jaar echt noodzakelijk is dat u zich opgeeft. Bij de deur zal de lijst van aanmeldingen gecontroleerd worden.

Uw aanmelding is rond na betaling van € 5,- p.p. op het bekende rekeningnummer: NL51 INGB0005665454 t.n.v. Vereniging Oudheidkundig Genootschap Niftarlake. Bij over-inschrijving krijgt u uw geld terug.

Datum: zondag 13 januari

Tijd: 16.00-18.00 uur

Locatie: Huys ten Bosch, Zandweg 44, Maarssen

Parkeren vlakbij het huis is NIET mogelijk. Maak gebruik van de parkeerplaatsen in de buurt, zoals het Pieter de Hooghplein, Achter Raadhoven of langs de Nassaustraat.